perempuan vs lelaki

1. Perempuan kalau makan (mengunyah) mesti tutup mulut ; sebab kalau dengan mulut terbuka tak sopan..tp lelaki takde masa nak tutup mulut ni.kalau makan bersopan nanti dikatakan aww lak..
2. Perempuan kalau jalan kat shopping mall mesti nak tinjau2 harga dulu, tp lelaki mesti nak pergi terus beli dan terus balik..
3. Perempuan kalau drive terlalu berhati-hati tp bg lelaki perempuan drive lembap!
4. Perempuan kalau masak mesti nak perfect(cukup asam garam) tp lelaki kalau masak cincai2 je asalkan sedap bagi mereka
5. Perempuan mesti mekap bila nak keluar dating tp lelaki akan marah dengan alasan lambat bersiap..tp kalau mekap ala kadar saja (sebab nak cepat) mesti kena marah dengan laki sebab muka tak berseri.
6. Perempuan kalau berhubungan mesti setia (kebanyakannya) tp lelaki jarang nak jumpa yang betul-betul setia sebab tetap akan ada ‘side mirror’.
7. Perempuan suka tukar-tukar kasut(mengikut kesesuaian dan tempat) tp lelaki tetap dengan satu kasut selagi tak koyak!
8. Perempuan suka pasangannya bergaya tp bila dah kahwin dia akan suka kalau pasangannya sudah tak mementingkan gaya lagi (dengan alasan supaya tak ada perempuan lain yang akan pandang suaminya lagi jika keluar) tp bg lelaki mereka tetap mahukan pasangannya sentiasa bergaya tak kira sebelum atau selepas kahwin.
9. Perempuan suka lelaki yang bersukan tetapi dia sendiri taknak bersukan.
10. Perempuan tak semua akan moody bila period time tp bg lelaki mereka akan mengelak bertemu pasangannya bila hampir-hampir atau period time(takut jadi tempat melepaskan kemarahan).

Advertisements
Published in: on 8 Disember 2009 at 7:13 am  Tinggalkan Komen  
Tags:

Permulaan

Ini aku..

Aku beginner so tak berapa reti sangat so kalau ade pape yang rasa kurang dan patut dibaiki sila kemukakan idea ek..

Published in: on 3 Disember 2009 at 4:25 am  Comments (1)